Ελαιόλαδο με Μαστίχα

eleolado-610x350

Εκτέλεση :
Ζεσταίνουμε 80ml (περίπου 3/4
 του φλιτζανιού) ελαιόλαδο και τη Μαστίχα Χίου σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε
 χαμηλή φωτιά.
Κατόπιν το ρίχνουμε σε ένα μπουκάλι, το αφήνουμε να κρυώσει και 
προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Το χρησιμοποιούμε αμέσως ή το αποθηκεύουμε
 σε ένα δροσερό, σκιερό μέρος. Το ανακατεύουμε πριν από τη χρήση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *