Ελαιόλαδο με Μαστίχα

Εκτέλεση :
Ζεσταίνουμε 80ml (περίπου 3/4
 του φλιτζανιού) ελαιόλαδο και τη Μαστίχα Χίου σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε
 χαμηλή φωτιά.
Κατόπιν το ρίχνουμε σε ένα μπουκάλι, το αφήνουμε να κρυώσει και 
προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Το χρησιμοποιούμε αμέσως ή το αποθηκεύουμε
 σε ένα δροσερό, σκιερό μέρος. Το ανακατεύουμε πριν από τη χρήση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *