Κάψουλες κατά της «Λειτουργικής Δυσπεψίας»

H Pharma Q A.E., έθεσε ήδη στην  κυκλοφορία το ελληνικό  θεραπευτικό προϊόν  mastihatherapy® caps: Μαστίχα Χίου σε μορφή κάψουλας, με πιστοποιημένη προέλευση (Π.Ο.Π./Ε.Μ.Χ.) και τεκμηριωμένη δράση κατά των συμπτωμάτων της Λειτουργικής Δυσπεψίας.
Η Λειτουργική Δυσπεψία αποτελεί μια καθημερινή νόσο  με πολλαπλά συμπτώματα, όπως καούρες, πόνος στο στομάχι και οπισθοστερνικά αίσθημα φουσκώματος και γενική δυσφορία. Αφορά  μεγάλο μέρος του πληθυσμού, επηρεάζοντας αρνητικά την Υγεία, αλλά και την ποιότητα Ζωής των πασχόντων.  Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές. Η  λύση  του όμως, με   τις  mastihatherapy® caps είναι μοναδική ως δράση αλλά και ως αποτέλεσμα.
Αξιοποιώντας την ιστορική παρακαταθήκη χιλιάδων ετών, καθώς και ένα πλήθος  κλινικών,  εργαστηριακώνκαι δημοσιευμένων ερευνών για την εξειδικευμένη δράση της Μαστίχας σε στομαχικά προβλήματα, η  Pharma Q  ανέπτυξε τις mastihatherapy® caps: ένα αξιόλογο – λόγω του συνδυασμού 69 συστατικών – φυσικό, Ελληνικό προϊόν αυθεντικής, αγνής μαστίχας Χίου, σε κάψουλες.
Σύμφωνα με κλινικές παρατηρήσεις (3) οι καψουλες  μαστίχας συμβάλλουν ακόμη  στην θεραπευτική ανακούφιση του έλκους και την εξάλειψη του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού (4) , τον καλύτερο έλεγχο του διαβήτη,  των τριγλυκεριδίων,  της χοληστερίνης  και γενικά στην υγιεινή του πεπτικού συστήματος συμπεριλαμβανομένης της νόσου του crohn (5).
Το πολύτιμο «δάκρυ που ανακουφίζει», πλέον διατίθεται στα φαρμακεία, σε κουτί των 30 καψουλών και φιαλίδιο των 90 καψουλών και έρχεται να δώσει λύση στα ενοχλητικά και επώδυνα συμπτώματα της  Δυσπεψίας.

Δοσολογία: Χορηγούνται 1-2 κάψουλες   15’ πριν το φαγητό ,2-3 φορές ημερησίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *